Παραθαλάσσιο Spa Ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Atrium Platinum Spa Hotel στην Ακτή της Ιξιάς δελεάζει τους επισκέπτες να εισέλθουν στην άβυσσο του Spa και να αναζωογονήσουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή με μια καταπληκτική επιλογή από premium spa θεραπείες και περιποιήσεις. Απολαύστε μια χαλαρωτική βουτιά στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα γλυκού νερού με jet-massage, χαλαρώσετε πλήρως στα aqua beds και στο whirl pool του κέντρου spa αυτού του πολυτελούς παραθαλάσσιου ξενοδοχείου και αφήστε τις αισθήσεις να στροβιλίζονται σε ένα περιβάλλον μακάριας γαλήνης κοντά στην πόλη της Ρόδου.

Spa Ξενοδοχείο Πέντε Αστέρων στη Ρόδο

Περιβαλλόμενο από το γαλάζιο της θάλασσας, αυτό το 5 αστέρων spa hotel στη Ρόδο, ενσωματώνει την ουσία της ευεξίας και της ευημερίας στους κομψά σχεδιασμένους εσωτερικούς του χώρους. Ο έξοχος σχεδιασμός, τα στοιχεία της φύσης και τα ποιοτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο κέντρο spa εξασφαλίζουν την αναβίωση των αισθήσεων σε ένα χώρο αναζωογόνησης και ανάπαυσης. Ετοιμαστείτε να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας με μια χαλαρωτική θεραπεία στα ιδιωτικά μας δωμάτια spa ή να απολαύσετε μια σειρά από VIP υπηρεσίες και θεραπείες που θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι.

Πολυτελές Spa Resort στη Ρόδο

Συνδυάζοντας το κοσμοπολίτικο στυλ ενός κορυφαίου ξενοδοχείου πόλης και τη γοητεία ενός παραθαλάσσιου θερέτρου, το Atrium Platinum spa resort στη Ρόδο επιτρέπει στους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν πλήρως στα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια ή στις σουίτες του με θέα τη θάλασσα και να περιποιηθούν τον εαυτό τους με μια σειρά από θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας. Οι ταξιδιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν ένα διάλειμμα χαλάρωσης στο καλύτερο ξενοδοχείο στο νησί της Ρόδου στην Ελλάδα, είναι ευπρόσδεκτοι να οργανώσουν τη διαμονή τους στο Atrium Platinum hotel spa στη Ρόδο και να απολαύσουν διακοπές γεμάτες από χαλάρωση, αναζωογόνηση και αναψυχή.

Κομμώτρια: κατόπιν αιτήματος

Πολιτική Εισόδου: επισκέπτες κάτω των 14 ετών δεν επιτρέπονται στο spa λόγω μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.