Εστιατόρια & Bars

Προσφέροντας μια καταπληκτική επιλογή από εκλεκτά εστιατόρια στη Ρόδου, το ξενοδοχείο Atrium Platinum προσκαλεί τους επισκέπτες να ξεκινήσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στους πιο γευστικούς προορισμούς της Μεσογείου, της Ασίας και άλλων μερών του κόσμου. Στην ηλιόλουστη ακτή του κόλπου της Ιξιάς και μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου στην Ελλάδα, οι ταξιδιώτες είναι ευπρόσδεκτοι να ερεθίσουν τους ουρανίσκους τους, καθώς θα δειπνούν στην ύπαιθρο ή θα απολαμβάνουν μια ποικιλία από κοκτέιλ με φρούτα σε ατμοσφαιρικά bars του ξενοδοχείου.

Τα Καλύτερα Εστιατόρια στην Ιξιά Ρόδου

Προσφέροντας μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ιξιά της Ρόδου, το ξενοδοχείο Atrium Platinum επαναπροσδιόρισε την έννοια της εστίασης καθώς συνδυάζει άψογα τα φρέσκα ντόπια υλικά με τις πιο ευφάνταστες προτάσεις του σεφ για να δημιουργήσει τις πιο απολαυστικές γεύσεις για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Όλα τα εστιατόρια του Atrium Platinum εξασφαλίζουν μια καταπληκτική γευστική εμπειρία η οποία συνοδεύεται τέλεια από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την θέα που κόβει την ανάσα.

Fusion Κουζίνα στη Ρόδο, Ελλάδα

Οι προνομιούχοι επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο Atrium Platinum είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις από τα βάθη της Μεσογείου στο εστιατόριο Αρχιπέλαγος, από τις ακτές της Ασίας στο εστιατόριο Koi και από όλο τον κόσμο σε μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια στην Ιξιά της Ρόδου που βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο. Από το πρωινό έως το μεσημεριανό και το δείπνο, οι επιλογές είναι ατελείωτες όπως και οι δυνατότητες, καθώς η νύχτα καλεί για ένα πρόωρο ποτό στο ξενοδοχείο ή ένα γευστικό κοκτέιλ σε ένα από τα bars της πόλης της Ρόδου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν όλα όσα η νυχτερινή ζωή της πόλης της Ρόδου έχει να τους προσφέρει.

Κορυφαία Εστιατόρια και Bars στην πόλη της Ρόδου

Το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa προσφέρει 4 από τα κορυφαία εστιατόρια και 2 από τα καλύτερα bars στην πόλη της Ρόδου επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν τις καλύτερες γεύσεις και τα καλύτερα αρώματα του κόσμου, ενώ βρίσκονται σε διακοπές, πριν ξεκινήσουν για να γνωρίσουν την εκρηκτική νυχτερινή ζωή της πόλης της Ρόδου. Είτε επιθυμείτε να χαλαρώσετε σε εσωτερικούς χώρους στο κεντρικό μπαρ είτε να συναναστραφείτε με φίλους στο pool bar, θα βρείτε σίγουρα ένα λόγο για να χαλαρώσετε!

Παροχές &
Εγκαταστάσεις